Hisarönü Zübeyde Hanım İlkokulu

WEB https://hzubeydehanim.meb.k12.tr
Adres : Filyos Beldesi Hisarönü Mah. Okul SK. No 4 67660 Çaycuma / ZONGULDAK
VİZYON : Bilim ve teknolojinin ışığında geleceğe yön vermek
MİSYON : Uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi etik değerlere bağlı kalarak ve kendimizi sürekli geliştirerek, hayata ve ortaokula hazırlayarak okulumuzda Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir
BAŞARILAR : 2015-2016 Küçükler satranç turnuvası ilçe birinci, ikinci ve üçüncülüğü 2017-2018 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Küçükler Kategorisi Devrek ilçe birinciliği 2018-2019 23 Nisan satranç turnuvası ilçe birinciliği, Zonguldak minikler kız okçuluk il beşinciliği 2019-2020 29 Ekim satranç turnuvası ilçe birinciliği Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası Mangala oyunu ilçe birinciliği Zonguldak Okuyor Projesi il ikinciliği

Saatler : 9.00-14.45
Servis : Belde içinde öğrenci servisi bulunmaktadır.
Ulaşım : Kara yolu ulaşımı (Saat başı il ve ilçe merkezine dolmuş bulunmaktadır.) Tren yolu ulaşımı da vardır.
Yerleşim Yeri : Beldemiz Çaycuma ilçesine bağlı, Karadenize kıyısı olan, tarihi değerleri bulunan şirin bir beldedir. Sobalı ve kaloriferli kiralık ev rahatlıkla bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 45km İlçe merkezine 20km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okul içinde sportif musabakalar, satranç turnuvaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : eTwinning “Doğa Saklanmayı Sever, Keşfetmek İçin El Ver” (3/C Sınıf Öğr. Müjgan TÜKENMEZ, 16 öğrenci) “Değerlerimize Değer” (3/C Sınıf Öğr. Müjgan TÜKENMEZ, 4/C Sınıf Öğr. Solmazgül GÖKGÖZ, 22 öğrenci) "Atık Çöp Değil Atık Geleceğimizdir" (1-B Sınıf Öğretmeni Solmazgül GÖKGÖZ, 22 Öğrenci) Move, live well- hareket et, kaliteli yaşa" ( 3-B Sınıf Öğretmeni Yasemin Filiz KUMBAS) "JOURNEY TO THE CULTURAL TREASURE" ( 4-C Sınıf Öğretmeni Müjgan TÜKENMEZ, 16 Öğrenci) OKULUM TEMİZ projesine katılım sağlanarak belge alındı.